LEVERANCIER VAN 19 RACK MATERIAAL WAARONDER BLINDPANELEN

Bij 123Flightcase.nl kunt u niet alleen terecht voor flightcases, schuiminterieurs en andere maatproducten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het leveren van 19 rack materiaal zoals lades, blindpanelen en inzetbakken.

Start hier met uw persoonlijke aanvraag

Blindpanelen worden doorgaans gebruikt om lege ruimtes in flightcases en andere maatproducten  op te vullen of af te sluiten. De primaire functie van het paneel is om de luchtstroom door te laten voeren. Bovendien beschermt het uw verpakte product(en) tegen vuiligheid en zorgt het ervoor dat uw flightcase netjes wordt afgewerkt.

Eveneens is er een mogelijkheid om indicatoren zoals licht op het blindpaneel te laten ververvaardigen. Net als bij de schuiminterieurs, flightcases en andere maatproducten, worden deze panelen ook op maat gemaakt. Voor op maat gemaakte blindpanelen zijn veel mogelijkheden in materialen, vormen en afmetingen.

Doordat een blindpaneel computergestuurd wordt geproduceerd is er sprake van een constante lijn in kwaliteit. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs. Met onze professionele CNC-freesmachine is het ook mogelijk om uw blindpaneel op een stijlvaste manier te laten personaliseren. Door het graveerwerk heeft uw blindpaneel een herkenbaar en onderscheidend karakter.