DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN CNC FREZEN VAN HOUTPANELEN, METALEN- EN KUNSTSTOF PLATEN, SCHUIMINTERIEURS EN HET GRAVEREN VAN BEDRIJFSLOGO’S

Door de jaren heen is er veel veranderd in de flightcasebouw. Vrijwel alle handwerkzaamheden zijn gemoderniseerd en worden hedendaags overgenomen door computergestuurde CNC freesmachines. Als gevolg van deze technologische ontwikkeling, investeert 123Flightcase.nl doorlopend in kennis, materialen en apparatuur. Met de nieuwste inzichten zijn wij capabel om flightcases en maatproducten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

Start hier met uw persoonlijke aanvraag

CNC staat voor Computer Numerical Control en is een techniek waarbij kunststof, hout en metaalbewerkingen worden uitgevoerd met behulp van een 3D CAD/CAM computersysteem. Het systeem maakt het mogelijk dat een flightcase of maatproduct wordt ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Door het integreren van de CNC freesmachine in onze bedrijfsvoering, worden onze medewerkers in staat gesteld om op een efficiënte manier te werken. Door de efficiëntie kunnen (on)gecompliceerde bewerkingen tegen een verkorte levertijd worden uitgevoerd.

Naast het frezen, leent de CNC-freesmachine zich ook voor het snijden van tapijt en schuim. Met de materialen is het mogelijk om een schuiminterieur te laten ontwikkelen voor in uw flightcase of maatproduct. Alle schuiminterieurs worden met uiterste precisie en in elke gewenste vorm gesneden.

Wanneer u door ons uw snijwerk laat uitvoeren, bent u altijd verzekerd van een uitstekende afwerking en de juiste pasvorm.

Ook is het bij 123Flightcase.nl mogelijk om uw flightcase(s) en/of maatproduct(en) op een stijlvaste manier te laten personaliseren. Door uw bedrijfslogo of serienummer te laten graveren is uw product onderscheidend en altijd herkenbaar. Naast het graveerwerk is het ook mogelijk om een serie flightcases of maatproducten bij ons af te nemen. Met het seriewerk gebruiken we altijd een kopie van het origineel, waardoor uw product nooit afwijkt van de rest.