PRODUCENT EN LEVERANCIER VAN SCHUIMINTERIEURS VOOR FLIGHTCASES EN MAATPRODUCTEN

123Flightcase.nl is dé producent en leverancier van schuiminterieurs. Bij ons kunt u terecht voor oplossingen en maatwerk, waarin wij ons onderscheiden door onze klantgerichte aanpak. Alle interieurs zijn geschikt voor in grote als in kleine flightcases en maatproducten. En kunnen in zeer uiteenlopende sectoren worden ingezet. Afhankelijk van het product en de toepassing zijn onze adviseurs altijd bereid om u over het beste schuim te adviseren.

Start hier met uw persoonlijke aanvraag

In onze bedrijfsvoering maken we gebruik van schuim met verschillende intensiteiten Bovendien is het mogelijk om het schuiminterieur in diverse vormen en kleuren te laten ontwikkelen. Eventueel aangepast naar uw eigen huisstijl. Door onze voorraad zijn wij in staat om opdrachten binnen het gewenste termijn te realiseren.

Vrijwel het hele productieproces wordt door onze CNC freesmachine uitgevoerd. De interieurs worden eerst digitaal uitgetekend en vervolgens computergestuurd uitgesneden. Door ons 3D CAD/CAM computersysteem is het mogelijk om elk schuiminterieur in zeer korte tijd en met uiterste precisie te laten produceren. Ook leent de CNC freesmachine zich voor het integreren van uw bedrijfsnaam of logo in het schuim.

Een schuiminterieur kan voor verschillende mogelijkheden worden ingezet. Het beschermen van uw producten is de primaire functie. Naast bescherming is het schuiminterieur bedoeld om structuur aan te brengen. En door de zwarte laag is uw schuim vocht- en vuilbestendig en ook eenvoudig te reinigen.

Voor een schuiminterieur bent u bij 123Flightcase.nl aan het juiste adres.

Bekijk ook onze standaard schuiminlay’s