FLIGHTCASE OP MAAT

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte flightcase die perfect past bij jouw product? Bij 123Flightcase stellen we graag een persoonlijke offerte voor je op. Met onze uitgebreide ervaring in zowel de eventbranche als de flightcasebouw, hebben we oog voor de kleinste details. Of het nu gaat om onderweg, opslag of gebruik, wij garanderen dat je producten en apparatuur altijd en overal optimaal beschermd zijn. Laat je apparatuur in topconditie blijven met onze op maat gemaakte flightcases

SCHUIMINTERIEURS

123Flightcase.nl is de vooraanstaande specialist in op maat gemaakte schuiminlays. Onze focus ligt op oplossingen op maat, en we blinken uit door onze klantgerichte benadering. Onze schuiminlays zijn geschikt voor zowel flightcases als kunststof koffers, en ze vinden toepassing in diverse sectoren. Wil je een schuiminlay op maat laten maken? Bij 123Flightcase.nl ben je aan het juiste adres. Onze op maat gemaakte schuiminlays bieden optimale bescherming voor je apparatuur. Kies voor schuim op maat van 123Flightcase.nl en behoud de kwaliteit en veiligheid van je waardevolle spullen

CNC FREESWERK

Onze geavanceerde CNC-freesmachine is van onschatbare waarde in ons flightcase-proces, waardoor we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar schuiminlays op maat voor je apparatuur of op maat gemaakte panelen voor specifieke toepassingen, onze CNC-freesmachine maakt het allemaal mogelijk. Zo zetten we elke dag weer de standaard voor kwaliteit en maatwerk.

123flightcase

123Flightcase.nl is een hedendaags concept dat zich sinds 2015 heeft toegelegd op het ontwerpen en vervaardigen van maatwerkproducten en flightcases. Onze specialisatie omvat verschillende toepassingen, zoals voor licht-, geluids- en beeldapparatuur, muziekinstrumenten en productonderdelen. Als aanvulling op ons uitgebreide assortiment bieden we tevens op maat gemaakte schuiminterieurs aan. Deze schuiminterieurs fungeren als betrouwbare bescherming voor je apparatuur gedurende opslag en transport, wat resulteert in een verlengde levensduur van uw kostbare apparatuur.

Ervaring

Dankzij onze uitgebreide expertise in de evenementenbranche en de bouw van flightcases, zijn onze jonge ondernemers in staat om snel in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Onze goed uitgeruste werkplaats beschikt over een professionele CNC freesmachine die wordt bediend door vakkundige medewerkers. Het feit dat we de productie in eigen beheer houden, stelt ons in staat om hoogwaardige producten te leveren die aan al je eisen voldoen

Service

We streven naar een langdurige relatie met jou als klant, waarin heldere communicatie en producten van de hoogste kwaliteit centraal staan. Van het ontwerpproces tot de uiteindelijke realisatie zijn we er om jou te ontzorgen. Je hebt de mogelijkheid om werkzaamheden geheel of gedeeltelijk aan ons over te laten. Bij ons kun je zelfs actief deelnemen aan het productieproces. Onze toewijding aan uitmuntende service en ondersteuning staat hierbij centraal.

Levertijd en garantie

Producten die direct beschikbaar zijn, worden dezelfde dag verzonden. De maximale levertijd bij 123Flightcase.nl bedraagt 12 weken, maar afhankelijk van de bedrijfsdrukte en jouw specifieke wensen, kunnen we vaak aanzienlijk snellere leveringen regelen.

123Flightcase.nl biedt een garantie van 3 maanden tegen materiaal- en productiefouten. Als je niet tevreden bent over een product of onze service, laat het ons dan onmiddellijk weten. We zijn toegewijd aan het vinden van een passende oplossing voor jouw behoeften.