FLIGHTCASE OP MAAT

123Flightcase.nl heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van flightcases en maatproducten. In onze bedrijfsvoering kunt u onder meer kiezen uit diverse producten waaronder koffers, ladenracken, kabelkisten, mixercases, regiekisten, taperacks en product specifieke kisten voor licht, geluid, video, schermen of andere apparatuur.

Lees verder

SCHUIMINTERIEURS

123Flightcase.nl is dé producent en leverancier van schuiminterieurs. Bij ons kunt u terecht voor oplossingen en maatwerk, waarin wij ons onderscheiden door onze klantgerichte aanpak. Alle interieurs zijn geschikt voor in grote als in kleine flightcases en maatproducten. En kunnen in zeer uiteenlopende sectoren worden ingezet.

Lees verder

CNC FREESWERK

Door de jaren heen is er veel veranderd in de flightcasebouw. Vrijwel alle handwerkzaamheden zijn gemoderniseerd en worden hedendaags overgenomen door computergestuurde CNC freesmachines. Als gevolg van deze technologische ontwikkeling, investeert 123Flightcase.nl doorlopend in kennis, materialen en apparatuur.

Lees verder

123flightcase

123Flightcase.nl is een vernieuwd concept dat zich sinds 2015 heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maatproducten en flightcases, voor onder meer licht, geluid,- en beeldapparatuur, instrumenten en productonderdelen. Om een compleet assortiment te leveren, produceren wij ook gefreesde schuiminterieurs. De schuiminterieurs beschermen uw product bij opslag en transport. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een lange levensduur van uw apparatuur.

Ervaring

Door jarenlange ervaring in de evenementenbranche en flightcase bouw, zijn onze jonge ondernemers in staat om in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Onze werkplaats is uitgerust met een professionele CNC freesmachine, die wordt bediend door competente medewerkers. Door de productie in eigen beheer te houden, zijn wij in staat om kwaliteitsproducten te leveren die voldoen aan alle vooraf gestelde eisen.

Service

Wij streven naar een langdurige relatie met onze afnemers, waarin duidelijke communicatie en producten van de hoogste prijskwaliteitsverhouding centraal staan. In het traject van ontwerp tot realisatie willen wij u met genoegen ontzorgen. Graag nemen we werkzaamheden gedeeltelijk of geheel uit handen. Door te anticiperen op de wensen en behoeftes van u als klant, is het bij ons mogelijk om zelf mee te produceren aan uw eigen product. Hoogwaardige service en ondersteuning staan hierbij centraal.

Levertijd en garantie

Producten die op voorraad zijn worden dezelfde dag verzonden. De overige levertijd van 123flightcase.nl is uiterlijk 12 weken. Maar afhankelijk van de drukte in het bedrijf en uw wensen, kunnen producten ook aanzienlijk sneller geleverd worden. 

123Flightcase.nl geeft 3 maanden garantie op materiaal- en productiefouten. Bent u niet tevreden over een product of over de service? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.