FLIGHTCASE OP MAAT

Bij 123Flightcase.nl draait alles om flightcases en maatwerk. Van (kunststof) koffers tot mixercases en van licht- tot LED-cases; we bieden een breed scala aan oplossingen in verschillende materialen. Onze flightcases en maatproducten worden met behulp van geavanceerde digitale ontwerptechnologie en productiemethoden gemaakt, of het nu om enkele stuks of series gaat. Met seriewerk zorgen we ervoor dat elk product identiek is aan het origineel. We begrijpen dat de juiste opslag- en transportoplossing cruciaal is. Daarom zijn onze medewerkers experts in het kiezen van de beste optie voor jouw product.

Onze flightcases en maatproducten zijn niet alleen stevig en stapelbaar, maar kunnen ook worden uitgerust met een standaard schuiminterieur of een op maat gemaakt interieur. Met jarenlange ervaring in de flightcasebouw staan we altijd klaar om oplossingen te bieden voor hoogwaardige flightcases en maatwerkproducten die aan al je eisen voldoen.

Logogravering 

Bij 123Flightcase.nl bieden we jou de mogelijkheid om je flightcase of maatwerkproduct een persoonlijk accent te geven. Dankzij onze geavanceerde CNC-freesmachine kunnen we nauwkeurige logogravures maken. Je merk, logo of tekst wordt met uiterste precisie in het materiaal gegraveerd. Hierdoor is je flightcase niet alleen functioneel, maar heeft hij ook een professionele uitstraling die jouw merk perfect weerspiegelt.

Diverse Kleuren HPL
Bij ons heb je de vrijheid om jouw flightcase of maatproduct in verschillende kleuren HPL af te werken. High-Pressure Laminate biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook extra duurzaamheid en bescherming. Of je nu wilt opvallen met levendige kleuren of een subtiele, klassieke look verkiest, onze kleuropties stellen je in staat om jouw flightcase aan te passen aan jouw specifieke stijl en voorkeur.

JOUW MAATWERK BEGINT HIER

    Start hier direct met uw (aan)vraag    Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress