UW FLIGHTCASE OP MAAT

123Flightcase.nl heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van flightcases en maatproducten. In onze bedrijfsvoering kunt u onder meer kiezen uit diverse producten waaronder koffers, ladencases, cablecases, mixercases, cases voor conventioneel of intelligent licht, LCD/LED of Plasmacases en specials. Al onze flightcases en maatproducten zijn leverbaar in materialen als hout, metaal en kunststof.

Start hier met uw persoonlijke aanvraag

Uitgaande van het te verpakken product worden flightcases en maatproducten digitaal uitgetekend en geproduceerd in enkele stuks of in een reeks. Met het seriewerk gebruiken we altijd een kopie van het origineel, waardoor uw product nooit afwijkt van de rest. Onze medewerkers zijn bedreven in de complexiteit van de geschikte verpakkingskeuze. Voor elk te verpakken product kunnen ze een betaalbare en kwalitatief goede flightcase of maatproduct fabriceren.

Bij het zelf fabriceren van een flightcase is het verzagen van hout meestal een groot probleem. Om te anticiperen op de wensen en behoeftes van de klant, stellen wij graag onze werkplaats beschikbaar. Wij bieden u de mogelijkheid om de houtpanelen bij ons op te laten delen aan de hand van onze professionele CNC freesmachine. De prijzen voor het zelf verzagen van panelen is op aanvraag, omdat elk project een ander karakter heeft.

Alle flightcases en maatproducten zijn robuust, stevig, stapelbaar en uit te breiden met aanvullend materiaal. Bovendien kunnen alle flightcases en maatproducten worden voorzien van een standaard schuiminterieur of een op maat gemaakt interieur. Naast het produceren biedt 123Flightcase.nl ook nog andere diensten aan, zoals het ontwerpen van een flightcase of maatproduct. Door onze jarenlange ervaring in de flightcasebouw weten wij als geen ander waar zich succesfactoren en knelpunten bevinden. Hierdoor staan wij altijd voor u klaar met een oplossing in de vorm van een volwaardige flightcase of maatproduct.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress